Saturday, September 15, 2012

First Final Presentation





haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
awesome tak design di atas ini?
feel free to use it.
no copyrights.
hee.
*designed by meeee







Final Presentation CSC305 | Programming Paradigms
the presentation was okay.
ada masalah skit situ sini seperti kelam kabut sampai kena patah balik kolej mencari benda yang memang tiada.
erghhh.

the project manager, Muhaimin Naim (best student) terer programming pulakk.
sorry sangat wehhh.
aku memang tak reti sgt bab bab programming ni.
so, big thanks to him for the final project work.
dia yang banyak kerjakan.
aku ngn lagi sorang partner tolong tolong skit je.
he is awesome.
markah untuk final project boleh tahan tinggi laa.
good job !

yeay !
alhamdulillah, settle final presentation yang pertama.
lepas ni ada presentation ENT dan juga ITS waktu study week.
next week dah final week untuk perkuliahan.
jadinya, macam biasa ada banyak belambak test !!!
tension sebentar.
hewhew.























kesian awak tunggu saya lama tadi yeaaa.
thank you datang dari jauh melawat.
GUMBIRA!
wee ~

3 comments:

  1. presentation ENT ? ho ho ho . mcm same je . well, best of luck !

    done following u #174 :)

    ReplyDelete