Saturday, August 31, 2013

Konklusi Bulanan Videos


yeah.
you know it will be epic.
muehehe~

akan diupload esok malam.
baru nak start buat video2 gini.
video konklusi untuk setiap bulan.
selamat mendengar aku membebel okay?
hoho.

jaga diri semua!
babai Ogos!
Selamat datang September!
:D

Beraya Raya Versi 2013



rasa sangat seronok dapat jumpa korang semua.
lama kan tak jumpa?
gelak sakan!
hahahaha.
kalau dah jumpa naim, memang rosak tekak ni asyik nak gelak je.
:P

ohh buat pengetahuan,
gambar di atas tu group yg beraya di KL.
gambar bahagian bawah group beraya di JB.
kamu semua classmates.
tapi kami buat pada hari yang sama walaupun lokasi yang berbeza.
sweet kan?
tauuu~
hohohoho.

dah besa tapi masih dapat duit raya.
itu yang paling awesome!
thank you so much guys.
:D

Wedding Job. FINALLY!






16 dan 17 Ogos 2013
di Seremban.

after a very long wait.
dapat juga wedding job yang ditunggu tunggu.
di mana haikal jumpa jodohnya.
HAHA.
tiba tiba.
:P

terima kasih kepada kedua pasangan pengantin kerana menggunakan perkhidmatan
KALCUBEMASTER

thank you thank you!
:D


Nafsu Kenny Rogers


ALHAMDULILLAH!
pada 18 Ogos 2013 ,
akhirnya dapat juga lepaskan nafsu Kenny Rogers di Alamanda Putrajaya.
setelah beberapa bulan.
semenjak April woooooooooooooooooooooo.
fuhh~
sedap.
yey!















terima kasih Saidatul sebab teman makan sekali.
its good to see you again.
(:

To My EX



U DIG?

Mak Dah Kasi Warning


HAHA.
mak buat kelakar yang sangat kelakar.
:3

lambat lagi la aku kawin gini.
hewhew.

MATURITY




SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
TRUE
:)

Tuesday, August 27, 2013

Most Kills Yet!



43 Kills!
first time.

berlakunya petang tadi.
mula mula dah kalah sampai point yg terakhir,
then kami semua buat comeback sampai ke point terakhir mereka.
HEBAT!
seronok gila main tadi.
hahahaha.





Game: Ghost Recon Online

Sunday, August 25, 2013

Lots To Update!

hye semua!
:D

sorry sgt tak update blog lately.
sebab agak busy.
banyak cerita yang di kongsi bersama.

akan di update kesemuanya tidak lama lagi.
yey!
:D

Wednesday, August 14, 2013

Ceritera Masuk Tunang



yang demand tinggi tu slalunya si mak.
bukan si ayah.
serious.


apa la nak jadi zaman sekarang ni.
hantaran mahal mahal.
kahwin pun smakin susah.
maksiat semakin bersepah.
sedih.

You Will Be Mine Mouse Pad!


its a mouse pad.
tapi panjangggg.
awesome!
nak nak nak nak!
:D

Sunday, August 11, 2013

Isu Zaman Sekarang = Kahwin Mahal



haihh~
macam macam la dunia sekarang.
kahwin sampai 50K,
hormat mak ayah pun tak reti, masak pun tak tau, gosok baju tak pandai, kemas rumah pun malas,
tak kemana.
same goes to guys.

cara Islam itu lebih mudah dari adat Melayu.
serious.

Wednesday, August 7, 2013

Salam Aidilfitri


selamat hari raya semua!
maaf zahir dan batin.

minta maaf sekiranya saye, mohd haikal omar ada buat apa apa kesalahan kepada sesiapa sahaja secara langsung ataupun secara tidak langsung.
kalau tidak langsung tu, memang xde niat laaa kan nak sakitkan hati sesiapa.
yang pegi terasa tu kenapa?
hehe.

semoga kita semua dapat saling bermaafan.
inshaaAllah hati kita akan berasa lebih tenang selepas itu.

inshaaAllah kawan kawan semua dapat pergi dan pulang semula ke rumah dari kampung dengan selamat.
jaga diri !

have a blast raya!
:D

Handphone Raya



SONY XPERIA SP

hee.
alhamdulillah.
dapat jugaakkk phone baru setelah sekian lama.
gumbira!
:D

Tuesday, August 6, 2013

Last Tarawih Ramadhan 2013



alhamdulillah.
selesai terawih terakhir bulan Ramadhan untuk tahun ni.
inshaaAllah akan berjumpa lagi pada tahun akan datang.
:)

The Conjuring



9.9/10 horror movie.
serious!

disebabkan movie ni based on true story,
so bila tengok cite ni, xde perasaan "ni semua berlakon je ni"
fuhh~
banyak kali tutup muka.
haha.

pegi la tengok kalau berani~
wee~
seram memang la seram.
tp this is one of the best horror movie i have seen so far.
good job guys in re telling the story!

5th August 2013
Cathay Cineplax
e@curve

Monday, August 5, 2013

IKEA With Hanim


hye semua!
memperkenalkan kawan saya sorang ni,
Nurul Hanim Ahmad.
(crush lama masa form 1)

hari ni dia teman aku pegi IKEA.
yey!
hee.
seronok
:)

hanimmmmmmmmmmmmmmmmm~
terima kasih untuk hari ini.
terima kasih belanja wayang.
terima kasih tolong angkatkan barang skali kt IKEA tadi.
thank you thank you!
:D


































kt IKEA beli kerusi baru untuk bilik baru.
wee~
best!
dapat jugak duduk dengan selesa.
puas hati.
tq hanim tlg pilihkan!

ni kerusinya:


My First Wedding Videography


ini lah dia~
hee.

videographer dua orang.
pakai satu tripod dan satu stabilizer malaysia yang cikai je.
alhamdulillah dapat buat dengan jayanya.

tahniah En Malik dan Pn Nurul!
terima kasih kerana memberikan peluang.

watch the video and tell me what do you think okay?
:D

900 Subs!




alhamdulillah.
thank you soooo much guys for the support.
walaupun tak banyak video baru.
subs masih ada.
tq tq tq!

MORE videos are coming soon okay?
i'll see you soon on youtube!
:D

Saturday, August 3, 2013

Ada Pakweee

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.

nak kenal dengan dia,
dah ada pakwe.















































mungkin belum masanya lagi ye haikal.
sabar.

Friday, August 2, 2013

BEST SONG OF 2013




have been playing this song
over and over and over again!

love it!
xD

Thursday, August 1, 2013

Finished My Part!



setelah hampir 7 minggu.
semua benda aku buat sorang dalam mengedit video ni.
"graphic designer, video editor" tu semua tahi lembu.
pening kepala buat video ni dari stage footage selection lagi.

boleh muntah muntah!
ergh.
sekarang, aku dah siap bahagian aku.
make your move boss.
im done with this.

semua kerja pending, due date aku tlg siapkan.
penat.

Pembunuhan Paling Ramai


27 KILLS in a round.
paling banyak la bg aku setakat ni.
hee.

GHOST RECON ONLINE
aku tak layan game budak budak cm Blackshot tu.
;)

Abang Haikal Tak Sombong




you see?
hewhew.

malu lah gini~
:3

terima kasih adik!