Thursday, February 25, 2010

P E L I K



npe tbe2 ramai plak manusie yg add aku mlm ni?
pelik~
hahaha.
anywayzz
tnx 4 da add yaw!
:D

Wednesday, February 24, 2010

Sunday, February 21, 2010

RESULT SPM TERKINI!!

28 . 2 . 10
result smpai kt JPN

16 . 3 . 10
Result SPM diumumkan kepada semua calon tahun 2009



jadi, bersiap sedia!
semoga anda semua lulus dengan cemerlang~
:D

NEW music at my blog page!

haaa~

klu korang dengar lame sket, msti korang akan ckp cmni:
"eyh? cm pnah dengar je?"

hahaha.
srius~
;D

am i that great?




hehe.
tnx.
terharu bce.
:)

Saturday, February 20, 2010

bagus atau x bagus?

alamaaak.
lpas buat shirt design untuk 3 adil, ramai plak yg mntk aku tlg designkn untk klas drg..
hahaha.
;D
i think its a good thing.
lg pn aku cas satu design RM20.
hoho.
klu xnk byar, buat la sndri.
aku x sruh pn ko mntk aku designkn kn?
;))

tnx for the support guys!
klu nk mintak aku tlg designkn, just tell me keyh?

Friday, February 19, 2010

kalcubemaster is using twitter!

yes!
u heard it!
hahaha.
im using twitter.
not bcause of many reasons actually.
i just wanted to communicate with the fly fm peeps.
and its easier for me to inform people on what im doing rather than typing aaaalllll on my blog.
 
for example, im designing for a customer.
shirt people!
yeah.
smthing like that.
haha.
if u had a twitter acc, do follow me!
and ill do likewise.
:D

Tuesday, February 16, 2010

:D

tnx 4 tonight atie~
it has been so long i have not seen your pretty smile.
btw, tnx amalina.
hahaha.

i miss u soooo much!
selamat bekerja syg~
:D
<3

Monday, February 15, 2010

Ezora beranak laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi!



yeeeee.
setelah meneran lebih kurang 4 jam, akhirnya kluar lah 6 ekor anak kucing!
hahaha.
bnyk gileeee.
pening pale aku nk jage sume nnti.


beranak kali pertama [21/3/09],
ade 4 ekor.
sume anak2 die ade yg hilang and meninggal.

beranak yg kedua [1/11/09],
ade 4 ekor jgk, tp skrg tinggal 3 ekor.
lg sekor meninggal.
:(

baru berumur 3 bulan (ps2 ezora beranak lg)
haha.
kirenye ni yg kali ke 3 lah die beranak [14/2/10].


mak aku ckp:
"lpas ni, mandulkan si Ezora nih, beranak je tau"

yes.
memang lpas ni si Ezora ni akan dimandulkan.
tp bkan dlm mse yg terdekat la.
anak2 die kecik2 lg.
mungkin lpas 2 atau 3 bulan ni ktrg hantar die g klinik haiwan~
pdn muke ko ezora,
gatal sgt ngn laki 2.
haha.
;D

air ketuban die ni dh pecah waktu petang lg.
die naik tingkat atas ps2 miaw miaw miaw bnyk kali.
tgk2 , die g msuk blik ayah aku.
ayah aku pn x bg la kn.
ps2 aku bwak msuk g blik aku.
ade almari yg kosong.
ltak die kt c2 nk smpai 2 jam.
tp x klua2 lg.
then mak aku balik.
mk aku ckp bia je la die nak beranak kt mne2 pn.
ps2 ezora pn duk la bwah sofa yg tertutp dan gelap untuk die beranak.
dlm pkul 10.20 pm, beranak la die bwat kali ke 3 dengan selamat~
Alhamdulillah~
:D

mintak2 anak kucing bru aku ni xde sape yg gatal nak ambk.
geram tau x?
cube ko bela kucing penat2 smpai 4 bulan, org senang2 je ambk.
die pkir die 2 sape??
mrh la nih!
hahaha.
xD


END!

Sunday, February 14, 2010

i dont have 'friends'

aku perlukan kawan.
bukan kawan yang hanye bertegur sapa.
aku perlukan kawan yg boleh memahami aku.
aku perlukan kawan yg sentiasa berada di situ untuk mmbantu
aku perlukan kawan yg aku boleh percaya.
aku perlukan kawan karib.
aku perlukan sahabat.
smpai skrg, aku masih mencari kawan.
kawan yg tolong ketika aku susah.
susah jika aku susah.
senang bila aku senang.
sedih bila aku menangis.
tp
aku xde kawan.
mahupun sahabat.
seronok tgk org len mmpunyai sahabat.
ini cuma sekadar luahan perasaan.
bnyk kali ditipu oleh rakan sndri.
bnyk kali dikecewa oleh rakan sndri.
bnyk kali ditikam belakang oleh rakan sndri.
bnyk kali aku menangis kerana 'kawan'
biarlah.
jangan bila aku berjaya satu hari nnti, bru korang nak jadikan aku sbgai sahabat korang.
mse 2, sudah pn trlmbt.
nk pandang korang pn aku x hingin.
nk mintak tolong?
hehe.
xpyh la
mntk la tlg dari kwn2 korang len yg sme je cm korang 2.

what friends are for?
i dont even know.
tnx 4 everything

mintak maaf klu ade yg terasa.
aku pn ade perasaan.
perasaan ni dh lame dduk kt hati ni.
cume xde sape yg tau.

Thursday, February 11, 2010

Money, money, yeah yeah!



yeah bebeh!
hahaha.
this thing is 100% true!
and its not a MULTILEVEL MARKETING.
kepada semua orang2 melayu, STOP
kayekan orang cina.
bisnes aku nih, 100% orang melayu.
buat ape korang nak kayakan bangsa 2?
sedangkan Melayu sndri x mmbangun?
korang x pasal2 jadi kuli org cina.
renung2kn lah.


klu korang berminat nk join. contact aku melalui myspace okeyh?
aku sedang mencari orang2 area bangi, kajang and especially putrajaya.
peace out!
:D

Monday, February 8, 2010

kereta idaman! hohoho

 
Nissan Fairlady 350Z

hehe.
ni kereta idaman aku yg pertame la.
daru dulu2 lg.
semenjak sangap game need for speed.
hahaha.
laju doe kete ni kt game 2.
xde sape bley kalahkn aku.
xD



Toyota Celica

ni kete idaman ku yg ke 2.
hoho.
kete ni murah sket dari fairlady.
tp body kit kete ni memang hebat2 lah.
x saba nak bawak kete ni nnti.
hahahaha.
;D



so guys,
tlg doakan aku dapat antara 2 kete ni dlm mse 9 tahun dari skrg.
ble aku dh dpt nnti, aku wt kenduri kt rmh.
dtg la keyh?
tgk kete baru aku.
hoho.
tnx!
:D

Monday, February 1, 2010

More Tutoriaaaalsssss!


 
 
this tutorial shows u how to make your youtube videos autoplay!
:D

New Tutorial After A loooooong Time




hohoho.
there u go!
dh lame x wt tutorial vids.
maklumlah, org sebok wt duit.
nk wt cmne.
sorry kerana mengahampakan para peminat.
hahahaha.
xD
in the future, there will be lots more tutorial okeyh?
tunggu~
:D